Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Zemské digitální vysílání (DVB-T) => Téma založeno: Jan Potůček 26. 07. 2011, 11:48:01

Název: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Jan Potůček 26. 07. 2011, 11:48:01
Pokud ano, sem se zkušenostmi! :-) A třeba i screeny.
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Milan CH. 26. 07. 2011, 16:45:59
Áno, chytáme.
Slovensko - Moravský Ján
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Jan Potůček 26. 07. 2011, 18:18:30
Na jaký přijímač?
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Milan CH. 26. 07. 2011, 18:49:54
Humax HDR-FOX T2 1TB
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Jaroslav Ondráček 27. 07. 2011, 07:41:30
Zdravím tady v České Třebové 0 , mezi Jihlavou a Českou Třebovou jsou velké kopce a od Svitav kde je proluka ani tuk , kdyby někdo napsal  K ?  a jeho velikost území a KW pak bych se mohl pokusit ale myslím že to bude bez úspěchu  ???
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Pamětník 27. 07. 2011, 08:33:42
..., kdyby někdo napsal  K ?  a jeho velikost území a KW pak bych se mohl pokusit ale myslím že to bude bez úspěchu  ???
K, pokrytí i kW jsou uvedeny v Aktualitě přímo na tomto webu http://www.digizone.cz/aktuality/mapa-kde-aktualne-v-cesku-naladite-dvb-t2/ (http://www.digizone.cz/aktuality/mapa-kde-aktualne-v-cesku-naladite-dvb-t2/)
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Fanda Bukovjan 29. 07. 2011, 00:00:15
Pro přijímač typu combo  Golden media 9080 lze na strance www.techniplace.de objednat dodatečně tuner pro příjem signálu DVB-T2,na kterém pokusně vysilají Čra u nás.Tuner stojí 21,90 euro.Mám jednoho zákaznika v Praze takže se pokusím mu ho objednat.Na stránce dát do vyhledavače dvb-t2 a kliknout na suche a objeví se avizovaný tuner pro tento přijímač.Lze dát i do typu 9060,ale jenom místo sat tuneru.
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: ivovi 29. 07. 2011, 10:23:09
Pro přijímač typu combo  Golden media 9080 lze na strance www.techniplace.de objednat dodatečně tuner pro příjem signálu DVB-T2,na kterém pokusně vysilají Čra u nás.Tuner stojí 21,90 euro. ...
Tak to bych byl opatrny. Pokud fotka tuneru odpovida skutecnosti, jde o staricky DVB-T chip Intel CE6353, zadny DVB-T2. Cena by tomu odpovidala.
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Fanda Bukovjan 29. 07. 2011, 10:41:40
Já jsem to včera našel na netu takže jsem ho zatím nekoupil.Zjišťujeme další podrobnosti.Na polském foru golden se to řešilo a údajně se připravuje pro tyto přístoje jeho výroba.Uvidíme...
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Jaroslav Syrový 29. 07. 2011, 10:44:27
Ta fotka samozřejmě patří k tuneru DVB-T (už podle data), ale nejspíš jinou neměli. Snad si prodejce nepoplete T s T2...
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Fanda Bukovjan 29. 07. 2011, 11:36:14
Dá se ještě sehnat pro octagon,ale cena je vyšší 49€..
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Butes 29. 07. 2011, 11:40:26
Informace od kolegy. Hlinsko, úroveň signálu na 25. kanále o 6db vyšší než na 30. kanále taktéž ze stejného vysílače. Bohužel Televes H45 Advanced nezpracuje chybovost. Nekompatibilní s modulací T2.
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: ivovi 29. 07. 2011, 11:52:27
Dá se ještě sehnat pro octagon,ale cena je vyšší 49€..
Dle stranek vyrobcu tomu octagonu verim, ale tomu goldenu ne.
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Fanda Bukovjan 29. 07. 2011, 13:17:00
Na www.satshop.tv je golden 9080 za 139€ i z tunerem T2.
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: ivovi 29. 07. 2011, 14:25:58
Na www.satshop.tv je golden 9080 za 139€ i z tunerem T2.
Ano, je to tam napsany. Jestli vas to presvedcilo, zkuste to. ;) Me ani ten satshop nepresvedcil ze to T2 skutecne ma.
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Milan CH. 29. 07. 2011, 20:37:11
Nastala zmena programov v multiplexe z Javořice. Namiesto ČTHD je PrimaHD, NovaHD a BarandovHD ostali. Pribudli názvy programov. Teletext a EPG nefunkčné.
 
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Rumczeis 03. 08. 2011, 16:59:25
Potvrzuji, na chybi tam CTHD  >:(
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Rumczeis 10. 08. 2011, 13:23:51
Aktualni situace:
zmizela Prima HD a vratila se CT_HD, ale misto obrazu je tam jen monoskop, zvuk zadny. EPG stale chybi.
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Pamětník 10. 08. 2011, 18:55:44
Mohl bych dostat vysvětlení kombinace tří údajů z aktuálně sejmuté obrazovky? Proč je na rámu TV Samsung, logo vlevo nahoře Grundig a datum neodpovídá ani letošnímu roku???? Děkuji. :)
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Rumczeis 11. 08. 2011, 11:16:12
Protoze je do TV Samsung pripojen STB Grunding (konkretne tento http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003D7LXTO/ref=oss_product (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003D7LXTO/ref=oss_product)) a neda u nej nastavit datum a cas (nebo nevim jak), zrejme si ma brat tuto informaci ze site a tam to neni nebo je to tam spatne.
Název: Re: Chytáte někdo DVB-T2 z Javořice nebo Kleti?
Přispěvatel: Pamětník 11. 08. 2011, 11:28:44
Aha! Díky za vysvětlení... :)