Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Satelitní digitální vysílání (DVB-S) => UPC Direct => Téma založeno: honzik milos 25. 07. 2011, 16:38:26

Název: jak na to........
Přispěvatel: honzik milos 25. 07. 2011, 16:38:26
prosim muze nekdo poradit,mam dva satelity,jeden je klasika bezny,druhy je instalovan.na spolecne strese domu,je udelanej ve stylu rozvodu,stv ma obycejne pripojeni -normalni antena koupil jsem redukci na sat kabel,takove to se zavytem do recivru kde je mozne napojyt ten obyc stv kabel ale.....po prohledani satelitu v v prijimaci neni signal,jen na tom prvnim co a jak delam spatne nevim predem dekuji
Název: Re: jak na to........
Přispěvatel: Jan Pavlis 25. 07. 2011, 17:41:30
nešlo by to přeložit do třeba - němčiny,předem děkuji.
Název: Re: jak na to........
Přispěvatel: Peter Tulino 25. 07. 2011, 20:17:34
satelitny signal sa neda len tak rozbocit, je to zlozitejsie
Název: Re: jak na to........
Přispěvatel: honzik milos 25. 07. 2011, 21:01:09
2x parabola kazda jinym smerem,2x tuner pro sat,2xscart SAT PRIJIMAC HD BOX 9300 PVR 1TB
Název: Re: jak na to........
Přispěvatel: Miroslav Kuzník 25. 07. 2011, 23:16:09
honziku snažte se psat srozumitelně
Název: Re: jak na to........
Přispěvatel: Milan Pantůček 26. 07. 2011, 09:10:21
prosim muze nekdo poradit,mam dva satelity,jeden je klasika bezny,druhy je instalovan.na spolecne strese domu,je udelanej ve stylu rozvodu,stv ma obycejne pripojeni -normalni antena koupil jsem redukci na sat kabel,takove to se zavytem do recivru kde je mozne napojyt ten obyc stv kabel ale.....po prohledani satelitu v v prijimaci neni signal,jen na tom prvnim co a jak delam spatne nevim predem dekuji
Proč to vkládáte dvakrát? Už jsem na to odpovídal v jiném vlákně.
Název: Re: jak na to........
Přispěvatel: Jaroslav Syrový 26. 07. 2011, 12:47:27
Vždyť píše, že  má 2 satelity  ;D
Název: Re: jak na to........
Přispěvatel: Miroslav Kuzník 26. 07. 2011, 12:56:28
když vlastní 2 satelity tak to musí byt v balíku.Dotaz na které pozici? :)
Název: Re: jak na to........
Přispěvatel: František Metr 26. 07. 2011, 14:43:47
Vždyť píše, že  má 2 satelity  ;D
Jo, pobavil jsem se. Z celé diskuze.  ;)
Název: Re: jak na to........
Přispěvatel: Aleš Pipek 26. 07. 2011, 17:38:33
Vždyť píše, že  má 2 satelity  ;D
;D ;D ;D