Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Satelitní digitální vysílání (DVB-S) => Téma založeno: honzik milos 25. 07. 2011, 16:31:23

Název: SAT.-Internet HD BOX 9300 PVR-1TB
Přispěvatel: honzik milos 25. 07. 2011, 16:31:23
dobry den rad bych se zeptal jak na to a co to obnasi,ci stahnout plugin,a net bude a nebo je k tomu potreba neco vic pres spolecnost kterou mam predplacenou tv sat sluzbu UPC sk nevim sem v tom laik ,predem dekuji za odpoved
Název: Re: SAT.-Internet HD BOX 9300 PVR-1TB
Přispěvatel: Peter Tulino 25. 07. 2011, 20:14:02
Docitat a pochopit vas text bolo celkom narocne, mimochodom ake pocasie je v spanielsku?
Chcete nieco na prehladanie internetu  prostrednictvom HDBOXu, ci len web rozhranie?

Ak internet, tak plugin pre web pre vas model Hdboxu 9300 momentalne nie je. Dostupny plugin WEBZEAL je funckny len pre novy model Hdboxu s novym cipom - SF 9105 resp. pre Octagon 1008SE a 1028.
Ak niekedy webplugin pre 9300 bude (skor asi nebude), tak aby ste mohli pouzit internet v SF 9300 potrebujete:
- pripojit Hdbox do routra s internetom (nedokupujete ziadny dalsi internet okrem toho co mate)
- nainstalovat plugin (ktory ale teraz nie je).

Ak ste mysleli ovladanie Hdboxu cez prehladac internetu tak tento plugin sa vola WEBIF.
Název: Re: SAT.-Internet HD BOX 9300 PVR-1TB
Přispěvatel: honzik milos 25. 07. 2011, 21:12:32
.....tak ze aspon ze slusnosti to pocasi....http://www.eltiempo.es/playa-de-islantilla.html...jinak vrele doporucuji sou to jen orientacni skutecnost je trochu jina teploty ve stinu 38 horky vzduch