Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Satelitní digitální vysílání (DVB-S) => Téma založeno: Roman Bárta 26. 06. 2011, 20:30:02

Název: přidání lnb
Přispěvatel: Roman Bárta 26. 06. 2011, 20:30:02
Ahoj. Přijímám astru 1 + astru 3A přes monoblok.Teď jsem si vzal do hlavy,že bych rád přidal ještě Hotbird. Jde mi o to,zda je možné přidat lnb na Hotbird k monobloku podle mého nákresu,nebo je to nesmysl,a budu muset koupit 3 samostatné lnb,a řešit to přes multifokus a klasický diseqC?
Název: Re: přidání lnb
Přispěvatel: Roman Bárta 26. 06. 2011, 20:46:27
Jde mi pouze o to,aby se diseq,v monobloku nehádal s diseq,který bych přidal kvůli Hotbirdu....??
Název: Re: přidání lnb
Přispěvatel: Dan Rozsíval 26. 06. 2011, 20:58:15
Na sloučení monobloku s jedním LNB se používá přepínač EMP Centauri P.162 IW Option,nicméně osobně bych tohle nikdy nedělal a řešil to multifokusem kde bych navíc mohl přidat i daleko zajímavější 28,2/28,5E.
Název: Re: přidání lnb
Přispěvatel: Drahoslav Brašule 26. 06. 2011, 21:00:47
Bude se hádat...tady máš řešeníhttp://www.satlex.de/en/1participant-type_conf_1p_3s.html (http://www.satlex.de/en/1participant-type_conf_1p_3s.html) ale pochybuju...spíš 3x single LNB ..
Název: Re: přidání lnb
Přispěvatel: Kuba Melín 26. 06. 2011, 21:43:27
Souhlasím s Danem, určitě je mnohem lepší použít samostatné LNB a přepínač.

A rovněž ohledně Astry 2 (28,2E) - zrovna včera jsem plesal nad tamními hudebními TV, třeba na Vintage TV hráli večer hezky a taneční pecky 90. let na Dance Nation také nebyly špatné.