Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Satelitní digitální vysílání (DVB-S) => Téma založeno: honzik milos 16. 06. 2011, 09:16:07

Název: ja zesilyt satelitni signal....
Přispěvatel: honzik milos 16. 06. 2011, 09:16:07
jak nelepe mam 25m kablu je naky zesilovac,nebo co musim udelat abych mnel dobry prijem diky 8) 8)
Název: Re: ja zesilyt satelitni signal....
Přispěvatel: Vladimír Dráb 16. 06. 2011, 09:20:42
Nastavit parabolu a koukat, zesilovač pro takovéto délky kabelu je nesmysl.
Název: Re: ja zesilyt satelitni signal....
Přispěvatel: honzik milos 16. 06. 2011, 09:27:49
jjj diky to vse mam pokud muzu,jeste se zeptat jak insatlovan monoblok mam zatimjeden konv.a jednu druzici a rad bych dve, jak na to diky
Název: Re: ja zesilyt satelitni signal....
Přispěvatel: Martin Hájek 16. 06. 2011, 09:48:00
Pozvi si montéra.
Název: Re: ja zesilyt satelitni signal....
Přispěvatel: Enik 16. 06. 2011, 10:15:45
jjj diky to vse mam pokud muzu,jeste se zeptat jak insatlovan monoblok mam zatimjeden konv.a jednu druzici a rad bych dve, jak na to diky

 Při vší úctě hochu. Pokud vládneš šroubovákem stejně jako jazykem, pak raději nedělej vůbec nic! Podle jazykového projevu se člověk pozná okamžitě, a Ty jsi naprosto propadl. Marně hledám ve výjmenovaných slovech po "L" slovo zesílit. Co je to "insatlovan" a "zatimjeden" se můžeme jen domnívat. Na Tvém místě bych se tak styděl za to, že neumím ani pořádně mluvit.
 A pokud jde o montáž toho monobloku, tak to raději opravdu nechej odborníkovi. Není to až tak triviální záležitost jak to vypadá!
Název: Re: ja zesilyt satelitni signal....
Přispěvatel: honzik milos 16. 06. 2011, 10:55:48
jjj dik stoji to se zamyslet,a rovnou nad tebou samem pokud budes zit nekolik let venku v zahranici tak se ti taky cestina vytrati pokud nemas skym pokecat rodnym jazykem ...ps skus se nad tim zamyslet, ale ne moc dlohou pak z toho boli hlava pokod nakou mas ale presto diky za radu :D :D :D
PRO ENIKA............
Název: Re: ja zesilyt satelitni signal....
Přispěvatel: A AA 16. 06. 2011, 11:15:03

 A pokud jde o montáž toho monobloku, tak to raději opravdu nechej odborníkovi. Není to až tak triviální záležitost jak to vypadá!

Na to totiz musis mit vysokou satelitni  ;D
Název: Re: ja zesilyt satelitni signal....
Přispěvatel: Vladimír Dráb 16. 06. 2011, 11:27:45
Jak velkou máte parabolu a na jaký satelit je nastavena?
Název: Re: ja zesilyt satelitni signal....
Přispěvatel: honzik milos 16. 06. 2011, 13:14:29
 misto Spanelsko parabola offset 60-80,druzice thor 5-6 ups sk prijem i kvalita vynikajici a rad bych vyuzil druhy konektor,ktery lezi v supliku,predem dekuji
Název: Re: ja zesilyt satelitni signal....
Přispěvatel: Pamětník 16. 06. 2011, 13:53:25
Netuším, zda za to může španělština, ale k češtině mají Vaše dotazy daleko. Jak v mluvnici, tak gramotnosti v satelitní technice. A k čemu byste ten druhý "konektor" připojil?
Název: Re: ja zesilyt satelitni signal....
Přispěvatel: Martin Hájek 16. 06. 2011, 14:13:24

 A pokud jde o montáž toho monobloku, tak to raději opravdu nechej odborníkovi. Není to až tak triviální záležitost jak to vypadá!

Na to totiz musis mit vysokou satelitni  ;D
Nemusí. Stačí mít představu co montuje a zdravý mozek.
A neplést si konektor s konvertorem...
Název: Re: ja zesilyt satelitni signal....
Přispěvatel: spyko 16. 06. 2011, 17:36:39
Vždy jsem proti různým pravopisným extremům,zastáncům i protivníkům,ale pokud neporozumím  otázce,tak nevidím jiné řešení,než aspoň dodržování základních pravidel !! 8)
Název: Re: ja zesilyt satelitni signal....
Přispěvatel: Franta Kostka 16. 06. 2011, 18:42:23
Pozvi si montéra.

Máte úžasný podpis, můžu Vám ho ukrást a začít používat? (v mluveném projevu především) :-)
Název: Re: ja zesilyt satelitni signal....
Přispěvatel: Franta Kostka 16. 06. 2011, 18:44:49
jjj dik stoji to se zamyslet,a rovnou nad tebou samem pokud budes zit nekolik let venku v zahranici tak se ti taky cestina vytrati pokud nemas skym pokecat rodnym jazykem ...ps skus se nad tim zamyslet, ale ne moc dlohou pak z toho boli hlava pokod nakou mas ale presto diky za radu :D :D :D
PRO ENIKA............
To bys tam musel být tak 10 let sám, bez internetu a české TV (tu asi máš)... takže výmluvy a prostě ignorace a hloupost. Na škole měls jistě z češtiny tak za 4.
Název: Re: ja zesilyt satelitni signal....
Přispěvatel: Martin Hájek 16. 06. 2011, 20:32:49
Máte úžasný podpis, můžu Vám ho ukrást a začít používat? (v mluveném projevu především) :-)
Klidně :-)