Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Televizní stanice a jejich program => Téma založeno: [cz] stanley 16. 05. 2011, 16:52:40

Název: Spektrum HD
Přispěvatel: [cz] stanley 16. 05. 2011, 16:52:40
Spektrum HD ve skylinku má nějaký problémy...běží tam testovací vzorec...jako kdyby někdo nevyměníl vhsku ;o)))
Název: Re: Spektrum HD
Přispěvatel: Lukáš Polák 16. 05. 2011, 17:38:05
Máš pravdu, jsou tam pouze barevné pruhy. Spektrum SD v CS Linku běží normálně.
Název: Re: Spektrum HD
Přispěvatel: Vladimír Volný 17. 05. 2011, 09:37:33
Spektrum v CS linku běží normálně? To jako ta mazanice čtverečková? S tím jste spokojen? U Skylinku už bylo Spektrum HD po 19 hodině v pořádku. ;)