Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Zemské digitální vysílání (DVB-T) => Téma založeno: Lukáš Polák 03. 05. 2011, 17:27:31

Název: Multiplex 4 - Praha - výpadek
Přispěvatel: Lukáš Polák 03. 05. 2011, 17:27:31
Multiplex 4 v Praze má od 17:20 výpadek. Nejde ani jeden program. Jak to vypadá u vás?
Název: Re: Multiplex 4 - Praha - výpadek
Přispěvatel: Rumczeis 03. 05. 2011, 17:39:30
V Praze (konkrétně prý kolem Palmovky) vypadla elekřina. Podle Tweetů jede Prima na dieselagregatech. Možná ten mux4 nemají v O2 zálohovaný :)
Název: Re: Multiplex 4 - Praha - výpadek
Přispěvatel: Petr Sirotka 03. 05. 2011, 17:52:09
V 17:45 jsem zapnul ČT HD a jede v pořádku.
Název: Re: Multiplex 4 - Praha - výpadek
Přispěvatel: Rumczeis 03. 05. 2011, 18:19:41
viz:
http://www.novinky.cz/ekonomika/232409-cast-prahy-byla-odpoledne-bez-elektriny.html
Název: Re: Multiplex 4 - Praha - výpadek
Přispěvatel: Lukáš Polák 03. 05. 2011, 19:03:45
Je to tak. Už to opět běží. Btw. byl jsem dnes v Metropoli, rozumějte televizi, a brzo snad prý začnou vysílat EPG právě i v této síti.
Název: Re: Multiplex 4 - Praha - výpadek
Přispěvatel: Lukáš Polák 04. 05. 2011, 20:06:07
Tak mux 4 v Praze má opět výpadek.
Název: Re: Multiplex 4 - Praha - výpadek
Přispěvatel: Petr Sirotka 04. 05. 2011, 20:48:56
Tak mux 4 v Praze má opět výpadek.
Zrovna jsem se sem chtěl jít zeptat, jestli je problém u mě, nebo jestli je další výpadek.
Název: Re: Multiplex 4 - Praha - výpadek
Přispěvatel: blueflash . 04. 05. 2011, 23:29:51
Tak mux 4 v Praze má opět výpadek.
Zrovna jsem se sem chtěl jít zeptat, jestli je problém u mě, nebo jestli je další výpadek.

JJ, fakt to vypadávalo. Před 20:00 poprvé, pak to tak kolem 20:30 naběhlo, ale pak to znova vypadlo, tak na 1/2 hodiny. Musel jsem zápas s Finama z části "přetrpět" v SD...
Název: Re: Multiplex 4 - Praha - výpadek
Přispěvatel: Petr Sirotka 06. 05. 2011, 20:52:13
Multiplex 4 mi opět nejde, síla i kvalita 0%. Jde vám?
Název: Re: Multiplex 4 - Praha - výpadek
Přispěvatel: BeatJ 08. 05. 2011, 16:56:08
Jde me po celou dobu bez vypadku,nepamatuji zadny vypadek za hodne velkou dobu.
Název: Re: Multiplex 4 - Praha - výpadek
Přispěvatel: jan poctivý 08. 05. 2011, 20:43:44
Pokud se bavíš o muxu 4 v Praze tak jsi jediný v Praze kdo výše zmíněné výpadky neměl-pozoruhodné že?
Název: Re: Multiplex 4 - Praha - výpadek
Přispěvatel: BeatJ 09. 05. 2011, 21:39:21
Ano bavim se o mux 4,pozoruhodne to urcite je,ale urcite nebudu jediny.
Název: Re: Multiplex 4 - Praha - výpadek
Přispěvatel: jan poctivý 10. 05. 2011, 21:31:26
Budeš jediný.Protože pokud je na jediném vysílači v Praze tma tak je tma u každého že ano.Nebo to chytáš z Brna nebo Ostravy?
Název: Re: Multiplex 4 - Praha - výpadek
Přispěvatel: BeatJ 11. 05. 2011, 22:01:27
To si nemyslim,tma na vysilaci nebyla potvrzena,neznamena ,ze kdyz jsi ty a jina hrstka mel tmu,ze ji meli vsichni. ::)