Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Satelitní digitální vysílání (DVB-S) => CS Link => Téma založeno: David Křížka 28. 04. 2011, 17:48:17

Název: STV3 vypnuta pro CZ region v paketu CS Link?
Přispěvatel: David Křížka 28. 04. 2011, 17:48:17
Mám CSLINK a nejde mi STV3 kvůli geografickému stínění (asi kvůli MS v hokeji). Je to škoda, měl jsem v plánu, že to, co neodvysílá Čtyřka, tak se kouknu na STV3.

Název: Re: STV3 vypnuta pro CZ region v paketu CS Link?
Přispěvatel: Malata1 Jak 28. 04. 2011, 18:17:00
Skylink jede.
Název: Re: STV3 vypnuta pro CZ region v paketu CS Link?
Přispěvatel: spyko 28. 04. 2011, 19:55:15
Proto mám obě karty,byť mě skylik dožral a už jsem ji chtěl vyměnit za TNK HD,polák počká-až po hokeji !!! 8)
Název: Re: STV3 vypnuta pro CZ region v paketu CS Link?
Přispěvatel: pista150 pista150 28. 04. 2011, 21:32:09
Platí to aj opačne,pre SK region nejdú CT 4 a CT HD.
Název: Re: STV3 vypnuta pro CZ region v paketu CS Link?
Přispěvatel: Dan Rozsíval 28. 04. 2011, 22:19:07
Vzhledem k tomu že na ČT4 i STV3 je stejný zápas tak to si fakt pomohli.  ;D
Název: Re: STV3 vypnuta pro CZ region v paketu CS Link?
Přispěvatel: Malata1 Jak 28. 04. 2011, 23:11:20
Vzhledem k tomu že na ČT4 i STV3 je stejný zápas tak to si fakt pomohli.  ;D
Už si tu někdo stěžoval, jeden slovenský zápas na ČT4 živě nebude kvůli fotbalu.
Název: Re: STV3 vypnuta pro CZ region v paketu CS Link?
Přispěvatel: José 29. 04. 2011, 06:20:34
Platí to aj opačne,pre SK region nejdú CT 4 a CT HD.

Jo už jsem taky zaslechl, známý si mi stěžoval, že mu nejde ČT4, má to regnuté na SK region samozřejmě. No tak co Slováci pojedou ze satu a ČT z DVB-T. Opravdu o naprosté prd jde. Jen ze sebe dělají přede všema blbečky, ale když je to baví....