Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Zemské digitální vysílání (DVB-T) => Téma založeno: Alois Novák 07. 04. 2011, 08:03:59

Název: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
Přispěvatel: Alois Novák 07. 04. 2011, 08:03:59
Zdravím, asi od 1.4. nejede Multiplex 4 v Ostravě (Óčko, ČT HD, Nova HD).
Máte podobnou zkušenost nebo nějaké info?
Název: Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
Přispěvatel: Lukáš Polák 07. 04. 2011, 08:59:44
V Praze vše ok. Občasné výpadky v Brně nebyly výjimkou, takže bych se nedivil, kdyby tomu tak bylo i v Ostravě.
Název: Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
Přispěvatel: K. Vav 07. 04. 2011, 09:11:38
Vysílání jde stále bez problému ve vzdálenosti 70 km od vysílače :-\ Problém bude asi u tazatele .... a proto je dvb-t tak nevýhodné a poruchové ..... jen díky majitelům zařízení :(
Název: Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
Přispěvatel: Josef Pavera 07. 04. 2011, 09:25:24
Mám jistotu že vše OK.Právě jsem to zkontroloval a ani se nijak nezměnil signál.Jsem asi ve vzdálenosti 40km od 1. máje.
Název: Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
Přispěvatel: pista150 pista150 07. 04. 2011, 13:41:37
Práve som sa vrátil z kopca Žiar(869)Kysuce na určitom mieste tú ide 63 k bez zmien,horšie to je z vysielačom Hladov 32+39,len slabý signál(nenaskenuje)ani inokedy pred tým.57 k Barrandov občas naskenuje.54 K LH aj na mobil TV.
Název: Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
Přispěvatel: Miroslav Kuzník 07. 04. 2011, 13:50:54
Mux 4 v Ostravě bez problemu
Název: Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
Přispěvatel: Filip Heczko 07. 04. 2011, 18:55:33
Vysílání jde stále bez problému ve vzdálenosti 70 km od vysílače :-\ Problém bude asi u tazatele .... a proto je dvb-t tak nevýhodné a poruchové ..... jen díky majitelům zařízení :(

Mohl bych se zeptat s jakou anténou(případně dalšími prvky na svodu) to berete? U mne to hraje pouze občas. Jsem od vysílače 1. máje vzdálen asi 40km. Asi to bude tím, že TVa má propad zisku nad kanálem 60. 
Název: Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
Přispěvatel: K. Vav 08. 04. 2011, 08:24:11
Pokud jste z Hnojníku, tak tam jede K63 i 59 naprosto bez problémů ....
Název: Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
Přispěvatel: Filip Heczko 08. 04. 2011, 14:16:18
Jsem ještě přibližně 12km JV dál (Karpentná). Aktuálně kanál 59 bezproblémový, 63 bez signálu.
Název: Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
Přispěvatel: Petr Sysel 08. 04. 2011, 14:39:36
V Petrovicích u Karviné - Prstné, kde dle pokrytí by MUX4 neměl být přijímatelný, ho chytám rodičům na anténu Color Klasic +. Je to původně vertikální anténa s dobrým ziskem nad 60K, kterou jsem upravil na horizontál. Na tuto anténu samozřejmě chytám všechny zbylé CZ MUXy z Ostravy. Mně se na slabé signály vždy vyplatily Colorky...
Název: Re: Multiplex 4 - Ostrava - není signál
Přispěvatel: Servi Visje 29. 04. 2011, 20:56:30
11km od Ostravy, směr JZ od dubna MUX 4 nechytám. Ostatní jede.
Název: Re:Multiplex 4 - Ostrava
Přispěvatel: Libor Seznam 04. 12. 2011, 22:57:33
Vím že je to staré téma, ale jen dotaz - jdou v Muxu 4 Ostrava HD Čt a HD Nova ? Mi jede jen Očko. Dík za info.
Název: Re:Multiplex 4 - Ostrava
Přispěvatel: Milan Pantůček 05. 12. 2011, 15:22:33
Vím že je to staré téma, ale jen dotaz - jdou v Muxu 4 Ostrava HD Čt a HD Nova ? Mi jede jen Očko. Dík za info.
Musíte provést nové naladění kanálu. Nedávno se u HD programů měnily identifikátory PID.