Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Televizní stanice a jejich program => Téma založeno: David Patrman 03. 03. 2011, 15:50:51

Název: Multiplex 1
Přispěvatel: David Patrman 03. 03. 2011, 15:50:51
Dobrý den,
potřeboval bych poradit proč na multiplexu 1 mi nejde ČT2, ostatní je OK. Příjem z Černé hory přes seto-box. Děkuji
Název: Re: Multiplex 1
Přispěvatel: Martin Hájek 03. 03. 2011, 16:03:27
Jak nejde? Nemáš jí v seznamu programů? Nebo je na její pozici tma? Šla ti před tím? Nesmazals ji omylem ze seznamu?
Název: Re: Multiplex 1
Přispěvatel: David Patrman 03. 03. 2011, 16:08:11
Vůbec se nezobrazí v seznamu při naladění, je tam ČT 1 ČT4 a ČT24
Název: Re: Multiplex 1
Přispěvatel: Hori97 03. 03. 2011, 16:12:08
Nemáte ji někde bloknutou?
Název: Re: Multiplex 1
Přispěvatel: Aleš Pipek 04. 03. 2011, 06:35:20
Uveďte přístroj do továrního nastavení a spusťte vyhledávání programů znova.